U subotu u Supernova centru prikupljamo donacije za našu Socijalnu samoposlugu

Članovi Kluba mladih Crvenog križa sudjelovali u preventivnoj akciji ‘Sigurno na dva kotača’
20/06/2022
Na akcijama u lipnju dobrovoljni darivatelji dali 405 doza krvi
21/06/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira još jedno prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu. Ove subote, 25. lipnja 2022. godine akcija će se odvijati od 9 do 13 sati u Shopping centru Supernova. Naši volonteri će dijeliti letke s popisom prehrambenih namirnica i higijenskih proizvoda potrebnih korisnicima Socijalne samoposluge te preuzimati donacije. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju nešto od toga i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Unaprijed zahvaljujemo svima koji će u kolicima naših volontera ostaviti poneki proizvod. Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele nešto donirati, da to donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a želite li pomoći novčano uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima. U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli humanitarnih paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt “Volonter penzioner”. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content