U Socijalnoj samoposluzi održana podjela paketa hrane i higijenskih potrepština korisnicima

U Kauflandu prikupljeno oko 100 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu
13/07/2015
U Trgovačkom centru Koprivnica akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
16/07/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – U Socijalnoj samoposluzi u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica su u srijedu 15. srpnja 2015. godine uz pomoć volontera udruge „Rad na dar“ podijeljeni paketi s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja Grada Koprivnice i to prema popisu Grada Koprivnice i Centra za socijalnu skrb Koprivnica.
Ovo je već treća podjela u samo mjesec dana koje organiziramo u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, a ovom podjelom, odnosno pozivima za dodjelu paketa bilo je obuhvaćeno 20 korisnika, te je do sada ukupno podijeljeno 44 paketa. Za iduću srijedu 22. srpnja bit će poslano još 20 poziva korisnicima koji će svoj paket moći podići u vremenu od 11 do 14 sati.
S obzirom da je prema projektu početak podjele paketa korisnicima predviđen tek od rujna nadamo se da ćemo, budu li akcije prikupljanja i dalje uspješne kao do sada, podijeliti mnogo više paketa nego što je planirano.

Memorandum - footer

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content