U Kauflandu prikupljeno oko 100 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

U Kauflandu akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
10/07/2015
U Socijalnoj samoposluzi održana podjela paketa hrane i higijenskih potrepština korisnicima
16/07/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak 13. srpnja 2015. godine. Akcija je održana u supermarketu Kaufland u Koprivnici gdje su volonteri Udruge Rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili oko 100 kilograma hrane i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su se kao i svaki puta do sada odazvali akciji u velikom broju te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima kojima je potrebno te ovim putem još jednom zahvaljujemo svima.
Kroz dosadašnjih 6 akcija prikupljanja donacija organiziranih u sklopu projekta ‘Socijalna košarica“ prikupljeno je malo više od 600 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 5.400 kuna te je kroz dvije dosadašnje podjele paketa pomoć primilo 29 obitelji. Za srijedu 15. srpnja 2015. godine poslano je još 20 poziva korisnicima koji ostvaruju pravo na paket iz Socijalne samoposluge.
Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije.IMG_0854Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content