U Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici prikupljeno 270 kilograma hrane i 66 komada higijenskih potrepština

Dobrovoljni darivatelji krvi u do sada u studenome darivali 313 doza krvi!
20/11/2020
Učenici u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec prikupili 216 kilograma prehrambenih namirnica i 107 komada higijenskih potrepština
23/11/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 21. studenoga 2020. u vremenu od 9 do 13 sati. Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provedena je uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanjima su sudjelovali volonteri umirovljenici koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Oni su kupcima dijelili letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimali donacije. Naši sugrađani ovoga puta su za Socijalnu samoposlugu donirali 270 kilograma prehrambenih namirnica i 66 komada higijenskih potrepština na čemu smo im zahvalni. Sve što je prikupljeno bit će podijeljeno onima kojima je pomoć najpotrebnija na području grada Koprivnice u našim akcijama podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Zahvaljujemo svima na vrijednim donacijama i pozivamo sve da sudjeluju i u budućim akcijama.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content