U shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici održat će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica predstavilo se na Sajmu EU fondova u Križevcima
12/11/2018
Na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi u studenome prikupljeno 498 doza krvi!
16/11/2018

KOPRIVNICA – U sklopu projekta ”Volimo volontiranje” provode se akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Koprivnice, a u subotu 17. studenoga 2018. volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupljati će donacije prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u shopping centru SUPERNOVA od 9 do 13 sati.

Još jednom pozivamo naše velikodušne sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu daljnjem radu naše Socijalne samoposluge. Trenutno nam nedostaje: brašno, sol, riža, konzerve i raznovrsna prehrana (juhe u vrećicama, mlijeko, čokolada, keksi, kava, mlijeko…). Doniranjem navedenih namirnica barem malo pomažete onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i humanost. Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice. Ovim putem unaprijed zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Projekt ”Volimo volontiranje” provodi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnici u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ”Rad na dar”, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama ”Đuro Ester”, ”Braća Radić” i ”A.N. Gostovinski”, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content