Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica predstavilo se na Sajmu EU fondova u Križevcima

Predstavnici koprivničkog Crvenog križa posjetili GDCK Rijeka
12/11/2018
U shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici održat će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
16/11/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u subotu, 10. studenoga 2018. u sklopu 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma i Regionalnih dana EU fondova, sudjelovalo na Sajmu EU fondova na kojemu su predstavljeni i najvažniji projekti u Županiji.

Organizator Sajma EU fondova bilo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, a otvorio ga je župan Koprivničko – križevačke županije Darko Koren koji je kazao kako na području Županije ima sjajnih primjera korištenja EU sredstava koja su snažan poticaj u radu za poduzetnike, obrtnike i udruge.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica na sajmu je predstavilo sve svoje djelatnosti, a posebno projekt ‘Volimo volontiranje’. Tom prigodom dijeljeni su promotivni materijali kako bi se što veći broj posjetitelja i potencijalnih volontera upoznao s projektom I mogućnostima volontiranja u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Cilj organizatora je održavanjem takvih sajmova na području cijele Republike Hrvatske pojasniti koje su to prilike i mogućnosti koje postoje u korištenju EU fondova te potaknuti građane da se odvaže realizirati svoje poslovne ideje.

Manifestaciji je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicima, predstavnici PORA-e te drugih institucija.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content