U shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici održati će se 17. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Uključite se u akciju Zelena čistka 2018.
13/09/2018
U rujnu dobrovoljni darivatelji krvi dali 439 doza krvi!
14/09/2018

KOPRIVNICA – U sklopu projekta ”Volimo volontiranje” provode se akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Koprivnice, a u subotu 15. rujna 2018. volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera ”Rad na dar” prikupljati će donacije prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u shopping centru SUPERNOVA od 9 do 13 sati.

Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu daljnjem radu naše Socijalne samoposluge. Trenutno nam nedostaje: brašno, sol, riža i raznovrsna prehrana (juhe u vrećicama, mlijeko, čokolada, keksi, kava). Doniranjem navedenih namirnica možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i humanost. Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice. Ovim putem unaprijed zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Projekt ”Volimo volontiranje” provodi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ”Rad na dar”, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama ”Đuro Ester”, ”Braća Radić” i ”A.N. Gostovinski”, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content