U Robnom centru KTC u Koprivnici prikupljeno 125 kilograma hrane i 13 komada higijenskih potrepština

Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu u KTC-u 8. veljače 2021.
05/02/2021
Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi 10. veljače 2021.
09/02/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provelo je akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 8. veljače 2021. godine. U akciji je prikupljeno ukupno 125 kilograma prehrambenih namirnica i 13 komada higijenskih potrepština. Svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu zahvaljujemo na velikodušnosti i darežljivosti.

Na ulazu u Robni centar KTC u Koprivnici i ovoga puta bili su volonteri uključeni u projekt Volonter-penzioner. Oni su kupcima dijelili letke s podacima o artiklima koji su sada najviše potrebni u Socijalnoj samoposluzi i preuzimali donacije. Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content