Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu u KTC-u 8. veljače 2021.

Korisnicima Socijalne samoposluge bit će podijeljeno 200 paketa ‘Vaš dar za pravu stvar’
03/02/2021
U Robnom centru KTC u Koprivnici prikupljeno 125 kilograma hrane i 13 komada higijenskih potrepština
08/02/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog 15 u ponedjeljak, 8. veljače 2021. godine od 9 do 13 sati. U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu sudjelovat će volonteri umirovljenici koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Oni će kupcima dijeliti letke s informacija o artiklima koji su najpotrebniji u Socijalnoj samoposluzi i preuzimati donacije. Akcija prikupljanja donacija provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

Pozivamo sve sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sve prikupljeno bit će raspoređeno u pakete koji se jednom tjedno dijele u Socijalnoj samoposluzi onima koji su u potrebi na području Koprivnice. Unaprijed zahvaljujemo građanima na svim donacijama.

Svi oni koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine to mogu učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content