U Robnom centru KTC u Koprivnici održati će se 3. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje

U Osnovnoj školi Đuro Ester natjecat će se 9 ekipa podmlatka i mladeži
08/03/2018
U ožujku akcije dobrovoljnog darivanja krvi provode se od 12.do 16. ožujka 2018.
09/03/2018

KOPRIVNICA – u sklopu projekta Volimo volontiranje provode se akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području grada Koprivnice. Stoga će ovog ponedjeljka 12. ožujka volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera Koprivničko-križevačke županije ˊRad na darˋ prikupljati donacije prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Robnom centru KTC u Koprivnici, Ivana Česmičkog od 09 do 13 sati.

Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nam u Socijalnoj samoposluzi nedostaje: ulje, riža, konzerve, tjestenina i raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši). Doniranjem navedenih namirnica možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i humanost. Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Projekt Volimo volontiranje provodi se u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnici u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ˊRad na darˋ, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama ˊĐuro Esterˋ, ˊBraća Radićˋ i ˊA.N. Gostovinskiˋ.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content