U Osnovnoj školi Đuro Ester natjecat će se 9 ekipa podmlatka i mladeži

‘Volimo volontiranje’ – učitelji u OŠ ˊĐuro Esterˋ i ˊBraća Radićˋ upoznali se s projektom
08/03/2018
U Robnom centru KTC u Koprivnici održati će se 3. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje
09/03/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira u subotu 10. ožujka 2018. godine s početkom u 10.00 sati natjecanje mladih u Osnovnoj školi „Đuro Ester“ Koprivnica.

Natjecat će se ukupno 9 ekipa, od toga 7 ekipa podmlatka i to iz dvije osnovne škole iz Koprivnice, OŠ Antun Nemčić Gostovinski i OŠ Đuro Ester te OŠ Gola, Područna škola Hlebine, OŠ Sokolovac, OŠ Mihovil Pavlek Miškina iz Đelekovca i OŠ „Prof. Blaž Mađer“ Novigrad Podravski.

U kategoriji mladeži natjecat će se dvije ekipe, Srednja škola Koprivnica i Obrtnička škola Koprivnica.

Ekipe mladih i podmlatka Crvenog križa pokazat će svoja znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu te međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima dok će u praktičnom dijelu pokazati znanja i vještine iz pružanja Prve pomoći.

Najuspješnije ekipe plasirat će se na međužupanijsko natjecanje koje će se održati 14. travnja 2018. godine u Bjelovarsko bilogorskoj županiji, dok će se 22. državno natjecanje održati u Vinkovcima 12. svibnja 2018. godine.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content