U Robnom centru KTC u Koprivnici održati će se 1. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje

Predstavljen projekt ‘Volimo volontiranje’ na roditeljskom sastanku OŠ „Đuro Ester“
08/02/2018
Koprivnički Crveni križ obilježio Svjetski dan bolesnika
09/02/2018

KOPRIVNICA – u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnici i u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ˊRad na darˋ, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama ˊĐuro Esterˋ, ˊBraća Radićˋ i ˊA.N. Gostovinskiˋ provodi projekt ˊVolimo volontiranjeˋ financiran u sklopu Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.). Provedba je počela 1. rujna 2017. kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

U sklopu projekta provoditi će se akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice pa će tako ove subote 10. veljače volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera Koprivničko-križevačke županije ˊRad na darˋ prikupljati dobrovoljne donacije u Robnom centru KTC u Koprivnici, Ivana Česmičkog 15 od 09 do 13 sati.

Prehrana i higijenske potrepštine prikupljat će se za potrebe Socijalne samoposluge u sklopu projekta ˊVolimo volontiranjeˋ, a volonteri će na ulazu u robni centar građanima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica koje mogu kupiti i donirati.

Stoga apeliramo na naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content