U Robnom centru KTC u Koprivnici održat će se 20. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

U 29 dana na Botovu podijelili smo 8,5 tona hrane, 36.000 litara vode, 500 kg higijene, a naši volonteri odradili su oko 4.000 volonterskih sati
22/10/2015
Uspješno provedene akcije davanja krvi u listopadu
24/10/2015

 

memo landscape header

KOPRIVNICA – I ove subote 24. listopada 2015. godine Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uz pomoć volontera udruge “Rad na dar” organizira prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu i to u Robnom centru KTC u Koprivnici, Ivana Česmičkog 15.

Bit će to 20. po redu akcija koju provodimo u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, koji je s provedbom započeo 29. prosinca 2014. godine. Tada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva s Gradom Koprivnica i Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

Osim prikupljanja donacija svaki tjedan organiziramo i podjele paketa te su tako od lipnja ove godine do sada pomoć u prehrani i higijenskim potrepštinama primile 202 obitelji koje broje više od 500 članova.

Stoga molimo sve sugrađane koji ove subote dođu u KTC-u u vremenu od 9 – 13 sati da obrate pažnju na naše vrijedne volontere te doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih potrepština kako bi na taj način pomogli što većem broju obitelji.

Unaprijed i od srca zahvaljujemo na svakoj donaciji.

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content