U Robnom centru KTC prikupljeno više od 280 kilograma raznih namirnica

U srpanjskim akcijama davanja krvi prikupljena 561 doza krvi
24/07/2015
Kupače na Šoderici i Dravi upozorili smo na sigurno kupanje
27/07/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Uspješno je provedena još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu 25. srpnja 2015. godine koja je održana u Robnom centru KTC u Koprivnici gdje su volonteri Udruge Rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili više od 280 kilograma hrane i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su se i ovaj puta pridružili akciji u velikom broju te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima kojima je potrebno te ovim putem još jednom zahvaljujemo svima.
Kroz dosadašnjih 8 organiziranih akcija prikupljanja donacija u sklopu projekta ‘Socijalna košarica“ prikupljeno je preko 1100 kilograma raznih namirnica te je kroz četiri dosadašnje podjele paketa pomoć primilo ukupno 59 obitelji. Za srijedu 29. srpnja 2015. godine poslano je 25 poziva korisnicima koji ostvaruju pravo na paket iz Socijalne samoposluge te će svoje pakete moći podići u vremenu od 11 do 14 sati.
Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije.Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content