U Robnom centru KTC prikupljeno više od 200 kilograma raznih namirnica

U Robnom centru KTC u Koprivnici održati će se 8. akcija prikupljanja donacija u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’
04/05/2018
GDCK Koprivnica i DCK Koprivničko – križevačke županije sudjelovali u proslavi 140. rođendana Hrvatskog Crvenog križa
07/05/2018

KOPRIVNICA – U Robnom centru KTC u Koprivnici je u subotu 05. svibnja 2018.  održana akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu provedbe projekta ‘Volimo volontiranje’.

Akcija je vrlo uspješno provedena uz pomoć volonterki Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, koje su na ulazu u trgovinu dijelile letke s popisom namirnica koje se mogu donirati.  Naši sugrađani su kao i uvijek do sada podržali akciju te je ukupno prikupljeno 210 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 47 komada higijenskih potrepština koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja u našoj Socijalnoj samoposluzi.

Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7. Osim toga ako ste zainteresirani da se volontiranjem priključite u naš projekt te na taj način pomognete drugima uvijek ste dobrodošli da nam se pridružite!

Projekt ‘Volimo volontiranje’ financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content