U Robnom centru KTC prikupljeno više od 130 kilograma raznih namirnica

Koprivnički Crveni križ obilježio Svjetski dan bolesnika
09/02/2018
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi organiziramo od 12. do 16. veljače 2018.
11/02/2018

 

KOPRIVNICA – U novouređenom Robnom centru KTC u Koprivnici uspješno je provedena prva akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’  financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), koji se provodi od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Akcija je održana u subotu 10. veljače 2018. godine uz pomoć volonterki Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, koje su na ulazu u trgovinu dijelile letke s popisom namirnica koje se mogu donirati te je tom prilikom prikupljeno 130 kilograma prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.

Naši sugrađani su podržali akciju u velikom broju te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja.

Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content