U Robnom centru KTC prikupljeno oko 200 kilograma hrane i 21 komada higijenskih potrepština

Članovi OD Crvenog križa Koprivnički Ivanec na izletu u Hrvatskom zagorju
11/11/2019
Prvih stotinu vrtićaraca Tratinčice prolazi program Crvenog križa ‘Privikavanje na vodu’
14/11/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u ponedjeljak 11. srtudenog 2019. godine organiziralo i provelo redovnu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC. Uz velikodušnu pomoć  naših vrijednih volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno oko 200 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 21 komada higijenskih potrepština.

Donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Dio prikupljenih donacija proslijedit ćemo Socijalnoj samoposluzi u Vukovaru u sklopu akcije ‘ Tjedan solidarnosti za Socijalnu samoposlugu Vukovar’ koju organizira Hrvatska mreža Socijalnih samoposluga (HMSS), čija je članica i Socijalna samoposluga GDCK Koprivnica.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content