U Robnom centru KTC prikupljeno 96 kilograma hrane i 11 komada higijenskih potrepština

Epidemija uzrokovana novim koronavirusom
11/02/2020
Akcija prikupljanja donacija u shopping centru SUPERNOVA Koprivnica
14/02/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u ponedjeljak 10. veljače 2020. godine organiziralo i provelo redovnu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC. Uz velikodušnu pomoć  naših vrijednih volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, prikupljeno je 96 kilograma raznih prehrambenih namirnica I 11  komada higijenskih potrepština.

Donacije naših sugrađana biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content