Akcija prikupljanja donacija u shopping centru SUPERNOVA Koprivnica

U Robnom centru KTC prikupljeno 96 kilograma hrane i 11 komada higijenskih potrepština
11/02/2020
Koprivnički HNS donirao korisnike Socijalne samoposluge
17/02/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu, 15. veljače 2020. godine u shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici. Naši vrijedni volonteri će od 9 do 13 sati, kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nam nedostaju tjestenina, brašno, različite mesne konzerve, kava, pelene, toalet papir i raznovrsne higijenske potrepštine

Molimo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića .

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content