U Robnom centru KTC prikupljeno 85 kilograma raznih namirnica

OŠ Antun Nemčić Gostovinski i Srednja škola Koprivnica pobjednici 17. Natjecanja mladih Crvenog križa Koprivnica
12/03/2018
Prikupljamo sredstava za stanovnike kojima su uništeni domovi uslijed klizišta
14/03/2018

KOPRIVNICA – U Robnom centru KTC u Koprivnici provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’.

Akcija je održana u ponedjeljak 12. ožujka 2018. godine uz pomoć volonterki Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, koje su na ulazu u trgovinu dijelile letke s popisom namirnica koje se mogu donirati.  Naši sugrađani su kao i uvijek do sada podržali akciju te je ukupno prikupljeno 85 kilograma raznih namirnica, od brašna, šećera, ulja, tjestenine, riže i ostalih koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja u našoj Socijalnoj samoposluzi.

Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt ‘Volimo volontiranje’ financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content