U robnom centru KTC prikupljeno 50 kilograma raznih prehrambenih namirnica

U Robnom centru KTC u Koprivnici održati će se 1. ovogodišnja akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
05/01/2019
Zaštita zdravlja od velikih hladnoća
09/01/2019

KOPRIVNICA – U robnom centru KTC provedena je akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’.

Akcija je održana u ponedjeljak 7. siječnja 2019. godine, a uz pomoć volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke s popisom namirnica koje se mogu donirati. Tom je prilikom prikupljeno oko 50 kilograma prehrambenih namirnica i 6 komada raznih higijenskih potrepština.

Naši su sugrađani još jednom podržali akciju te donirali brašno, tjesteninu, ulje, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja.

Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt ‘Volimo volontiranje’ u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content