U Robnom centru KTC održat će se 10. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje

Predstavljen projekt ‘Sigurnost na vodi’ u suradnji s Policijskom upravom koprivničko-križevačke županije
07/06/2018
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi od 11. do 18. lipnja 2018.
08/06/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s provođenjem akcija prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području grada Koprivnice u sklopu projekta Volimo volontiranje,  a ove subote 09. Lipnja 2018. naši vrijedni volonteri prikupljati će donacije prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Robnom centru KTC u Koprivnici, Ivana Česmičkog od 09 do 13 sati.

Trenutno nam u Socijalnoj samoposluzi nedostaje: brašno, riža, sol, raznovrsna prehrana (juhe u vrećicama, kava, keksi i ostali slatkiši) i higijenske potrepštine.  Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniranjem navedenih proizvoda pomognu onima kojima je potrebno te na taj način  pokažu svoju dobru volju i humanost. Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Projekt Volimo volontiranje, financiran iz Europskog socijalnog fonda, provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘A.N. Gostovinski’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content