U Robnom centru KTC Koprivnica održana 20. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Prijem gradonačelnice Vesne Želježnjak i dodjela priznanja darivateljima za jubilarni broj darivanja krvi
24/10/2015
Župan Darko Koren upriličio prijem za ‘zlatne’ darivatelje krvi
27/10/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – U sklopu projekta “Socijalna košarica” financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica održana je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.
Prema planu projekta svaki tjedan i to najčešće subotama organiziramo akcije prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu pa je tako i ove subote 24. listopada 2015. godine provedena akcija u Robnom centru KTC u Koprivnici gdje je prikupljeno oko 70 kilograma raznih namirnica koje će kroz Socijalnu samoposlugu biti podijeljene našim sugrađanima koji su se našli u teškoj životnoj situaciji.
Tako je od lipnja do sada održano ukupno 20 akcija prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice gdje je prikupljeno više od 2.500 kilograma raznih namirnica procijenjene vrijednosti u iznosu od 26.000 kuna. Do sada je podijeljeno 202 paketa obiteljima koje broje više od 500 članova, a akcije se nastavljaju i dalje. Za iduću srijedu 28. listopada 2015. godine poslano je novih 10 poziva korisnicima prava.
Ovim putem pozivamo naše sugrađane koji su u mogućnosti da se odazovu akcijama te doniraju potrebne namirnice ili pridonesu ovom projektu kao volonteri. Stoga ako ste zainteresirani za volontiranje javite nam se na broj 048/642193 ili na mail adresu kosarica@hck-koprivnica.hr

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content