U Pučkoj kuhinji održan tradicionalni ručak korisnika s gradonačelnicom Vesnom Želježnjak

Održane skupštine Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica
16/12/2015
Na čestitkama Hrvatskog Crvenog križa motivi naših učenika
18/12/2015

KOPRIVNICA – U prostorijama Gradske kuhinje Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica organiziran je tradicionalni božićni ručak za obitelji skromnijih materijalnih prilika koji je upriličila gradonačelnica Vesna Želježnjak.

Prisutne korisnike pozdravila je gradonačelnica Vesna Želježnjak te njima i njihovim obiteljima čestitala Božić i zaželjela sve najbolje u Novoj 2016. godini. Božićnom ručku je uz gradonačelnicu prisustvovala i zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec, a u ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica korisnike su pozdravili podpredsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vjekoslav Štimac i ravnateljica Adela Sočev.

U kuhinji Gradskog društva Crvenog križa svakodnevno se priprema oko 150 obroka za građane slabijeg imovinskog stanja, od kojih se na kućne adrese dostavlja četrdesetak obroka. Grad Koprivnica i ove je godine za obitelji skromnijih materijalnih prilika osigurao prigodne pakete s prehrambenim i higijenskim artiklima, a članice Kluba Mariška isplele su kape i šalove koji su također podijeljeni korisnicima. Božićne čestitke za korisnike pripremili su vrtićarci iz dječjeg vrtića Vrapčić iz Drnja

Zahvaljujemo i društvu žena Kamengrad iz Starigrada koje su pomagale u pripremi i posluživanju ručka te učenicima Obrtničke škole Koprivnica koji su za tu prigodu pripremili kolače.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content