Održane skupštine Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica

Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u Podravkinom diskontu
15/12/2015
U Pučkoj kuhinji održan tradicionalni ručak korisnika s gradonačelnicom Vesnom Želježnjak
17/12/2015

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održali su redovite Skupštine na kojima su usvojeni planovi rada i financijski planovi za sljedeću 2016. godinu, sukladno Zakonu o udrugama.

Skupštine su održane u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Dubravka Jaković i predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica zahvalili su svim članovima skupština, koji su ujedno i volonteri, na svojem vremenu i trudu koji ulažu pomažući potrebitima.

Na Skupštinama je istaknuto i kako je na Glavnom odboru Hrvatskog Crvenog križa, kojeg je član dr. Franjo Husinec, predsjednik križevačkog Crvenog križa i potpredsjednik županijskog Crvenog križa, naša županija prepoznata kao prva u darivanju krvi prema broju stanovnika, ali i najbrojnija po broju volontera i volonterskih sati u migrantskoj krizi.

-Koprivničko-križevačka županija podigla je barjak plemenitosti dobrovoljnog darivanja krvi –istaknuo je dr. Franjo Husinec.

Predsjednica Dubravka Jaković i predsjednik dr. Dražen Sačer, uz zahvale, volonterima i članovima skupštine uputili su i čestitke za predblagdansko vrijeme.

Oba društva nastavit će sljedeće godine provoditi programe sukladno Zakonu o Hrvatskom Crvenom križu, svojim statutima i drugim zakonskim odredbama te odlukama HCK, a provodit će socijalno-humanitarne, zdravstvene i druge programe predviđene planom rada.

Skupština 3 Skupština 4 Skupština

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content