U pomladak Crvenog križa primljeno više od 300 učenika prvih razreda

Prvačići učili kako zaustaviti krvarenje iz nosa
14/05/2014
Akcije darivanja krvi tri dana u sjedištu Crvenog križa
16/05/2014

KOPRIVNICA – U dvorani Domoljuba u Koprivnici održan je prijem u podmladak za učenike prvih razreda osnovnih škola s područja Grada Koprivnice.

Članovi najveće humane obitelji, Crvenog križa, postali su učenici Podravskog sunca, OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog, Braće Radića i Đure Estera, njih više od 330.

Prijem u podmladak već tradicionalno organizira Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u povodu obilježavanja Tjedna Crvenog križa od 8. do 15. svibnja. Domaćin ovogodišnjeg prijema bila je Osnovna škola Đuro Ester čiji su učenici pripremili i prigodni program, a ujedno je predstavljena ekipa podmlatka Osnovne škole Braća Radić koja je na državnom natjecanju mladih u Novom Vinodolskom osvojila prvo mjesto.

Na svečanosti u Domoljubu obratili su se Sanja Prelogović, ravnateljica Osnovne škole Đuro Ester, zamjenik gradonačelnice Grada Koprivnice Mišel Jakšić i predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dr. Dražen Sačer. Učenicima su uručene iskaznice Crvenog križa, a na poklon su dobili slikovnice ABCrveni križ, balone Crvenog križa te Lino vafelade, novi proizvod koji je poklonila naša prehrambena tvrtka Podravka.

Tijekom ovog i sljedećeg tjedna u podmladak Crvenog križa bit će primljeno oko 600 učenika prvih razreda u školama u Koprivnici i 11 općina. Prijemi su dosad održani u Đelekovcu, Novigradu Podravskom, Peterancu i Legradu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA program

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content