U Osnovnoj školi Legrad natjecat će se 13 ekipa podmlatka i mladeži

Dvojbe zbog koronavirusa: Ne treba strahovati od darivanja krvi
04/03/2020
Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC
06/03/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira u subotu 7. ožujka 2020. godine s početkom u 10.00 sati 19. natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa u Osnovnoj školi Legrad.

Natjecat će se ukupno 13 ekipa, od toga 10 ekipa podmlatka i to sve tri osnovne škole iz Koprivnice, OŠ Antun Nemčić Gostovinski,  OŠ Đuro Ester i OŠ Braća Radić te OŠ Gola, Područna škola Josipa Generalića Hlebine, OŠ Sokolovac, OŠ Mihovil Pavlek Miškina iz Đelekovca, OŠ Prof. Blaž Mađer Novigrad Podravski, OŠ Andrije Palmovića Rasinja i OŠ Koprivnički Bregi.

U kategoriji mladeži natjecat će se tri ekipe, Srednja škola Koprivnica, Obrtnička škola Koprivnica i Gimnazija Fran Galović Koprivnica

Ekipe mladih i podmlatka Crvenog križa pokazat će svoja znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu te međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima dok će u praktičnom dijelu pokazati znanja i vještine iz pružanja prve pomoći.

Najuspješnije ekipe plasirat će se na međužupanijsko natjecanje koje će se održati 4. travnja 2020. godine u Bjelovarsko bilogorskoj županiji, dok će se 24. državno natjecanje održati u Zagrebu 9. svibnja 2020. godine.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content