U Novigradu Podravskom natjecat će se 11 ekipa podmlatka i mladeži

Tri dana akcije dobrovoljnog davanja krvi u Gradskom društvu Crvenog križa
10/03/2017
OŠ Braća Radić i Srednja škola Koprivnica pobjednici 16. Natjecanja mladih Crvenog križa Koprivnica
13/03/2017

KOPRIVNICA- Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira u subotu 11. ožujka 2017. godine s početkom u 10.30 sati natjecanje mladih u Osnovnoj školi „Prof. Blaž Mađer“ u Novigradu Podravskom.

Natjecat će se ukupno 11 ekipa, od toga 9 ekipa podmlatka i to iz tri osnovne škole iz Koprivnice, OŠ Antun Nemčić Gostovinski, OŠ Braće Radić i OŠ Đuro Ester te OŠ Gola, Područna škola Hlebine, OŠ Sokolovac, OŠ Andrije Palmovića iz Rasinje, OŠ Legrad i OŠ „Prof. Blaž Mađer“ Novigrad Podravski.

U kategoriji mladeži natjecat će se dvije ekipe iz Srednje škole Koprivnica i Obrtničke škole Koprivnica.

Ekipe mladih i podmlatka Crvenog križa pokazat će svoja znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu te međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima dok će u praktičnom dijelu pokazati znanja i vještine iz pružanja Prve pomoći.

Najuspješnije ekipe plasirat će se na međužupanijsko natjecanje koje će se održati 8. travnja 2017. godine u koprivničkoj školi Antun Nemčić Gostovinski, dok će se 21. državno natjecanje održati u Sisku 13. svibnja 2017. godine.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content