U Klubu “Volonter penzioner” veliko zanimanje za edukaciju o osteoporozi

Srednjoškolci medicinskog smjera donijeli donaciju za Socijalnu samoposlugu
19/10/2021
Potpisan ugovor za gradnju Centra za pomoć u kući vrijedan 12,46 milijuna kuna
20/10/2021

KOPRIVNICA – U prostorijama Kluba umirovljenika „Volonter penzioner“ specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije dr. Sanja Švarc Janjanin je u srijedu, 20. listopada 2021. godine održala prvu u nizu edukacija na temu „Padovi i osteoporoza“. Kroz izlaganje koje je nazvala „Osteoporoza – tiha epidemija“, dr. Švarc Janjanin je objasnila kakva je to bolest te zašto su kosti manje čvrste i sklone lomovima. Članovi Kluba umirovljenika sa zanimanjem su slušali ovo predavanje, budući da se radio o bolesti starije životne dobi.

Klub umirovljenika osnovalo je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u sklopu projekta „Volonter penzioner“. Kroz projekt se provode brojni zdravstveni, kulturno-umjetnički, rekreativni i drugi programi te organiziraju različita druženja.

Umirovljenike koji žele sudjelovati u besplatnim programima iz projekta „Volonter penzioner“ pozivamo da dođu u prostorije Kluba umirovljenika na Trgu E. Kumičića 4 (plava zgrada preko puta bolnice) radnim danom od 10 do 12 sati, a više informacija možete dobiti na broju 091-260-0066.

Projekt „Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content