U Klubu umirovljenika 18. svibnja predavanje dr. Tomasa te mjerenje tlaka i šećera

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju u ponedjeljak, 16. svibnja
16/05/2022
Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu u Supernova centru
19/05/2022

KOPRIVNICA – “Depresija i anksioznost te kako ih pobijediti” tema je predavanja, koje će dr. Mladen Tomas održati u srijedu, 18. svibnja 2022. godine u Klubu umirovljenika “Volonter penzioner”. Predavanje tog psihijatra organizira Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a prije toga i mjerenje tlaka i šećera u krvi. Mjerenja će, kao i inače kod takvih zdravstvenih aktivnosti, provoditi srednjoškolci volonteri, polaznici smjera medicinska sestra/tehničar. Ovaj program za umirovljenike počinje u srijedu u 10 sati, a prostorije Kluba “Volonter penzioner” su na Trgu Eugena Kumičića 4 (plava zgrada preko puta bolnice).

To je samo jedna od brojnih besplatnih aktivnosti, koje svakodnevno za umirovljenike organizira koprivnički Crveni križ u sklopu EU projekta “Volonter penzioner”. Uz brigu o zdravlju, tu su različiti kulturno-umjetnički, kreativni, glazbeni i rekreativni programi, zatim informatičke, foto i radionice prerade ljekovitog bilja te još niz edukativnih i zabavnih sadržaja.

Ako ste u mirovini, a niste član Kluba, pridružite se te ugodno, korisno i zabavno provodite svoje slobodno vrijeme! Za učlanjenje treba samo donijeti osobnu iskaznicu te rješenje o mirovini ili obavijest o mirovinskim primanjima. Za dodatne informacije nazovite 091-260-0066.

Projekt „Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content