Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu u Supernova centru

U Klubu umirovljenika 18. svibnja predavanje dr. Tomasa te mjerenje tlaka i šećera
17/05/2022
Dobrovoljni darivatelji u četiri dana dali 334 doze krvi!
20/05/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira u subotu, 21. svibnja 2022. godine u Shopping centru Supernova akciju prikupljanja donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. Volonteri će provoditi akciju od 9 do 13 sati i za to vrijeme kupcima dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju te preuzimati donacije.

U Socijalnoj samoposluzi trenutačno najviše nedostaje ulje, brašno, riža i konzervirana hrana, stoga su takve donacije najpotrebnije. No i svi ostali prehrambeni i higijenski proizvodi svakako će nekom od naših potrebitih sugrađana mnogo značiti i biti velika pomoć. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju hranu i higijenu na akciji u Supernova centru i tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica unaprijed zahvaljuje svima koji u kolicima naših volontera ostave donacije i tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Pomoći možete i volontirajući, javite nam se na broj telefona 048/642-193.

Među volonterima koji prikupljaju donacije u trgovačkim centrima su umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Taj projekt je sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

 

 

 

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content