U Klub mladih GDCK Koprivnica upisani novi članovi

Luka Jurendić nagrađen na međunarodnom likovnom natječaju Crvenog križa Slovenije
08/02/2019
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi organiziramo od 11. do 15. veljače 2019.
08/02/2019

KOPRIVNICA – Klub mladih Gradskog društva Crvenog Križa Koprivnica održao je sastanak u četvrtak 7. veljače 2019. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Članovi Kluba mladih sastali su se kako bi analizirali svoj dosadašnji rad a tom su prilikom i upisani novi članovi u Klub.

Djelatnica GD CK Koprivnica Antonija Habajec zahvalila je svim članovima Kluba mladih na sudjelovanju u prošlogodišnjim volonterskim aktivnostima i izrazila želju za još većim uključivanjem mladih u rad Kluba mladih i u aktivnostima GDCK Koprivnica.

Na kraju sastanka dogovorene su i aktivnosti Kluba mladih za ovu godinu te će članovi sudjelovati u aktivnostima promoviranja prve pomoći, na natjecanjima prve pomoći, u obilježavanju značajnih datuma, provoditi preventivne zdravstvene aktivnosti tijekom godine te se uključiti u aktivnosti projekta ‘Volimo volontiranje’.

Ukoliko ste mladi i zainteresirani za rad u Klubu mladih, javite se u Gradsko društvo Crvenog križa, Braće Radića 7, Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content