Luka Jurendić nagrađen na međunarodnom likovnom natječaju Crvenog križa Slovenije

U kasicama Crvenog križa prikupljeno 1.690,54 kuna
07/02/2019
U Klub mladih GDCK Koprivnica upisani novi članovi
08/02/2019

KOPRIVNICA- Na međunarodnom likovnom natječaju, kojeg već deveti put raspisuje Osnovna škola ‘Ivana Tavčarja Gorenja vas’ iz Slovenije, nagrađen je učenik 3. c razreda Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’ iz Koprivnice Luka Jurendić.

Likovni natječaj je postao tradicionalan događaj između Crvenog križa Slovenije, OŠ ‘Ivana Tavčarja’, Mjesnog muzeja Idrija i KUD Trate Gorenja a natječajem se želi kod djece potaknuti humanost i pomaganje ljudima kojima je pomoć potrebna.

Nagrađeni rad Luka je nacrtao u drugom razredu, u Tjednu Crvenog križa Crvenog križa, a zahvaljujući njegovoj mentorici Đurđici Pošti rad je poslan na natječaj.

Lukin rad osvojio je 3. mjesto u svojoj dobnoj skupini, što je izuzetan uspjeh jer je na natječaj pristiglo mnoštvo likovnih radova iz cijele Europe.

Svečana dodjela nagrada i priznanja održat će se 15. ožujka 2019. godine u Osnovnoj školi ‘Ivana Tavčara’ Gorenja vas, Trata, Slovenija

Čestitamo našem mladom članu i mentorici kojoj želimo i dalje uspješan rad s mladima u promicanju humanih vrednota Crvenog križa.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content