U Kauflandu prikupljeno više od 900 kg prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Slatko srce obilježilo Hrvatski dan šećerne bolesti
16/05/2022
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju u ponedjeljak, 16. svibnja
16/05/2022

KOPRIVNICA – U sklopu Tjedna Crvenog križa od 8. do 15. svibnja 2022. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u suradnji s Kauflandom organiziralo i provelo akciju prikupljanja prehrambenih i higijenskih proizvoda za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom ‘Vaš dar za pravu stvar’. U košari koja je bila postavljena u Kauflandu tijekom Tjedna Crvenog križa prikupljeno je ukupno 903 kg prehrambenih namirnica i 244 komada higijenskih potrepština.

Pribroje li se tome donacije kupaca iz Robnog centra KTC u Koprivnici, gdje su volonteri koprivničkog Crvenog križa u ponedjeljak, 8. svibnja prikupili 104 kg različitih prehrambenih namirnica i 58 komada higijenskih potrepština, ukupno smo u Tjednu Crvenog križa za koprivničku Socijalnu samoposlugu skupili više od tonu hrane.

Sve donacije koje su prikupljene od velikodušnih kupaca podijelit će se u Socijalnoj samoposluzi obiteljima s područja Koprivnice, te uz pomoć Mobilnog tima na područjima okolnih općina prema određenom rasporedu. Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su podržali ovu akciju i omogućili da i dalje nastavljamo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija kao i našim volonterima koji su dijelili letke s popisom potrebnih namirnica.

Također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content