U Kauflandu prikupljeno više od 850 kg prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Đuro Mihoci iz Koprivnice 100 je puta darivao krv
15/10/2019
U Sisku obilježen Međunarodni dan borbe protiv siromaštva
18/10/2019

KOPRIVNICA- U sklopu akcije ‘ Solidarnost na djelu 2019’ od 7.10.2019. do 13.10.2019. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom organiziralo je i provelo akcije prikupljanja namirnica za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom ‘Vaš dar za pravu stvar’ u kojima su volonteri dijelili letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije od kupaca. Ukupno je prikupljen 1187 komad odnosno 850 kg namirnica i 266 komada higijenskih potrepština.

Sve donacije koje su prikupljene od velikodušnih kupaca dijelit će se svake srijede u Socijalnoj samoposluzi, obiteljima s područja grada Koprivnice, prema određenom rasporedu. Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su podržali ovu akciju i omogućili da i dalje nastavljamo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija te svakodnevno punili košaricu  kako bi se njihovim sugrađanima osigurale osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

Također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Kaufland, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content