U Kauflandu prikupljeno oko 200 kilograma prehrambenih i higijenskih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Akcijom prikupljanja donacija u Super Konzumu obilježili smo Međunarodni dan volontera
05/12/2015
Završna akcija dobrovoljnog davanja krvi u 2015. godini
10/12/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak 7. prosinca 2015. godine koja je održana u supermarketu Kaufland u Koprivnici. Tamo su volonteri Udruge “Rad na dar” i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili oko 200 kilograma hrane i higijenskih potrepština.

Naši sugrađani su i ovaj puta bili velikodušni te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će u Socijalnoj samoposluzi u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja.

U 26 do sada provedenih akcija prikupljeno je nešto više od 3500 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 37.000 kuna, a kroz 23 podjele paketa pomoć su primile 292 obitelji. Za srijedu 9. prosinca 2015. godine poslano je još 27 poziva korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja Grada Koprivnice koji ostvaruju pravo na paket.

Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, a partneri na projektu su Grad Koprivnica i udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.memo landscape  footer

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content