Akcijom prikupljanja donacija u Super Konzumu obilježili smo Međunarodni dan volontera

Zvonimir Šašek na primanju kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović povodom Međunarodnog dana volontera
05/12/2015
U Kauflandu prikupljeno oko 200 kilograma prehrambenih i higijenskih namirnica za Socijalnu samoposlugu
08/12/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala.
Stoga je i ove subote u sklopu projekta organizirana akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u prodavaonici Super Konzum u Koprivnici čime smo ujedno obilježili i Međunarodni dan volontera. Tamo je prikupljeno više od 100 kilograma raznih namirnica koje su nam prijeko potrebne s obzirom da se bliže blagdani kada bismo htjeli što većem broju obitelji barem malo uljepšati Božić paketima s hranom i higijenskim potrepštinama.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i udruge volontera „Rad na dar“ i ovaj put su bili vrlo vrijedni te im ovim putem zahvaljujemo i čestitamo Međunarodni dan volontera. A hvala i našim sugrađanima koji su donirali prehranu u ime svih onih koji će primiti pomoć.

IMG_2214

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content