U Kauflandu prikupljeno oko 160 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

U Kauflandu akcija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta „Socijalna košarica“
07/08/2015
Korisnicima Socijalne samoposluge podijeljeno 20 paketa hrane i higijenskih potrepština
12/08/2015

KOPRIVNICA – Provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak 10. kolovoza 2015. godine, a održana je u supermarketu Kaufland u Koprivnici gdje su volonteri Udruge Rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili oko 160 kilograma hrane i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su se i ovaj puta odazvali akciji u velikom broju te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima kojima je potrebno te ovim putem još jednom zahvaljujemo svima.
Kroz 10 akcija prikupljanja donacija organiziranih u sklopu projekta ‘Socijalna košarica“ prikupljeno je više od 1300 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 13 419,50 kuna te je kroz 5 dosadašnjih podjela paketa pomoć primilo 80 obitelji, a za srijedu 12.kolovoza 2015. godine poslano je još 25 poziva korisnicima koji ostvaruju pravo na paket iz Socijalne samoposluge.
Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije.Web Web2 Web3

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content