U Kauflandu akcija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta „Socijalna košarica“

U Super Konzumu prikupljeno oko 80 kilograma raznih namirnica
01/08/2015
U Kauflandu prikupljeno oko 160 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu
11/08/2015

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala.
U šestom mjesecu provedbe projekta, točnije od lipnja, započele su redovite akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu i to jednom tjedno u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a u ponedjeljak 10. kolovoza 2015. akcija će se održati od u Supermarketu Kaufland, Ivana Česmičkog 26 u Koprivnici u vremenu od 9 do 13 sati.
Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i udruge „Rad na dar“ će kao i do sada na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica koje mogu donirati stoga i ovaj put pozivamo građane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih artikala kako bi pomogli sugrađanima slabijeg imovinskog stanja.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content