U Kauflandu prikupljeno 140 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Održana Skupština Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije
13/12/2016
U prva tri dana prikupljeno 386 doza krvi
15/12/2016

KOPRIVNICA – U  ponedjeljak 12. prosinca 2016. godine u Kauflandu uspješno je provedena još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno oko 140 kilograma namirnica. Akcija je kao i do sada provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i uz pomoć uvijek vrijednih volontera.

Volonteri Crvenog križa su na ulazu dijelili promidžbene letke, prema kojima su mogli vidjeti kojih proizvoda nedostaje pa ih kupiti i donirati. Naši sugrađani su se još jednom odazvali akciji te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu, sol, mesne konzerve, dječje pelene, dječju hranu i kozmetiku i higijenske potrepštine. Za vrijeme sabirne akcije Solidarnost na djelu 8. – 15. prosinca 2016. godine u suradnji sa Kauflandom , postavljena je košara gdje su sugrađani mogli ostaviti prehrambene namirnice po vlastitom izboru.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da zajedno upotpunimo blagdanski stol najpotrebitijih, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content