U Kauflandu prikupljeno 100 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Počelo je provođenje radionica Kodovi Sigurnost na vodi u četvrtim razredima osnovnih škola
10/10/2017
Učenici Osnovne škole Đuro Ester donirali namirnice za Socijalnu samoposlugu
11/10/2017

KOPRIVNICA – U  ponedjeljak 09. listopada 2017. godine provedena je akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno 100 kilograma raznih namirnica. Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć vrijednih volontera.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu su dijelili letke prema kojima su kupci mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su i ovog puta bili darežljivi te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostoru Socijalne samoposluge Gradskog društva Crvenog križa gdje se jednom tjedno pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content