U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 80 kilograma hrane i 16 komada higijenskih potrepština

Tri darivatelja krvi u svibnju darivali krv stoti puta!
18/05/2018
Sudjelovali smo u vježbi evakuacije i spašavanja u Osnovnoj školi Đuro Ester
21/05/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 19. svibnja 2018. godine organiziralo i provelo devetu ovogodišnju akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’. Akcija je provedena u shopping centru SUPERNOVA uz svesrdnu pomoć  uvijek vrijednih volontera koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke prema kojima su oni dobre volje mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su kao i uvijek do sada bili široke ruke te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine i to nešto više od 80 kilograma.

Sve prikupljeno biti će podijeljeno našim korisnicima slabijeg imovinskog stanja u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt ‘Volimo volontiranje’  financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), aprovodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content