U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 140 kilograma hrane i 25 komada higijenskih potrepština

Uspješna akcija u ožujku i novi DDK u obitelji 100!
17/03/2017
Počela podjela 1.781 humanitarnog paketa iz Fonda europske pomoći za najugroženije
21/03/2017

KOPRIVNICA – U  subotu 18. ožujka 2017. godine provedena je akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA. Sugrađani su donirali 140 kilograma hrane i 25 komada higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge. Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć uvijek vrijednih volontera.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu su dijelili letke prema kojima su sugrađani mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su i ovog puta bili darežljivi te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine. Zahvaljujemo svima na donacijama.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji s područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content