U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 135 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Uspješno provedena akcija dobrovoljnog davanja krvi u lipnju
17/06/2017
U Rijeci obilježen Svjetski dan DDK!
19/06/2017

KOPRIVNICA – U  subotu 17. lipnja 2017. godine je u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica provedena akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA. Sugrađani su donirali oko 135 kilograma raznih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština procijenjene vrijednosti od 1115,00 kuna.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu u trgovinu Interspar dijelili su letke s popisom namirnica trenutno najpotrebnijih u Socijalnoj samoposluzi, a naši sugrađani su i ovog puta bili darežljivi te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostoru Socijalne samoposluge u sklopu Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji s područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content