U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 110 kilograma hrane i higijenskih potrepština

U prosincu dobrovoljni su darivatelji krvi dali 537 doza krvi!
14/12/2018
Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica donijela Plan rada za sljedeću godinu
18/12/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 15. prosinca 2018. godine organiziralo i provelo još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’. Akcija je održana u shopping centru SUPERONOVA uz pomoć  naših vrijednih volontera koji su u trgovačkom centru dijelili letke prema kojima su kupci mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su i ovaj put bili široke ruke te donirali 110 kilograma raznih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština

Sve prikupljene donacije biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se barem jednom tjedno, a u ovo predblagdansko vrijeme i češće,  pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama kojima su omogućili da i dalje provodimo našu humanitarnu djelatnost te nastavimo pomagati najpotrebitijima. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt ‘Volimo volontiranje’  financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.) te se provodi od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content