U shopping centru SUPERNOVA održana 6. akcija prikupljanja donacija u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’

U travnju dobrovoljni darivatelji krvi dali 475 doza krvi!
20/04/2018
U prikazu masovne nesreće na Zrinskom trgu u Koprivnici sudjelovalo i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
23/04/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u subotu 21. travnja 2018. organiziralo i provelo još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA i to šestu po redu u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’. Naši sugrađani su i ovog puta iskazali svoju humanu stranu te donirali 130 kilograma prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu su dijelili letke prema kojima su sugrađani mogli donirati namirnice za najpotrebitije te se prikupilo brašna, tjestenine, riže, soli, konzervirane hrane, raznovrsnih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.

Akcija je provedena u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.) u ukupnom iznosu bespovratnih sredstava od 1.166.365,04 kune. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sve prikupljeno biti će podijeljeno u Socijalnoj samoposluzi našim sugrađanima slabijeg imovinskog stanja koje se svake srijede poziva da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. S obzirom da rad Socijalne samoposluge ovisi najvećim dijelom o donacijama još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su nam na taj način omogućili da pomognemo najpotrebitijima. Ovim putem  pozivamo i sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Također, ako se želite priključiti volonterskim aktivnostima u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ slobodno nam se javite na telefon 048/642193 ili na mail adresu: volonteri@hck-koprivnica.hr.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content