U akciji prikupljanja donacija u Shopping centru SUPERNOVA Koprivnica prikupljeno 110 kilograma hrane i 35 komada higijenskih potrepština

Srednjoškolci posjetili Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
17/10/2020
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi započinju u ponedjeljak 19. listopada 2020.
18/10/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u subotu 17. listopada 2020. godine organiziralo i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA Koprivnica. Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera, a uz pomoć naših volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca. Prikupljeno je 110 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 35 komada higijenskih potrepština, hvala vam za svaku donaciju.
Sve donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, bit će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno.
Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content