Srednjoškolci posjetili Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Dobrovoljni darivatelji krvi Policijske uprave Koprivničko – križevačke održali svoju Skupštinu
16/10/2020
U akciji prikupljanja donacija u Shopping centru SUPERNOVA Koprivnica prikupljeno 110 kilograma hrane i 35 komada higijenskih potrepština
17/10/2020

KOPRIVNICA– Međunarodni dan borbe protiv siromaštva, koji se obilježava 17. listopada, obilježili su učenici 4i. i 5i. razreda srednje medicinske škole u Koprivnici (smjer medicinska sestra/tehničar) sa svojom nastavnicom Sanjom Koluder, posjetivši, u petak 16. listopada 2020. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.
Tom su prigodom donijeli prikupljene prehrambene namirnice i higijenske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge, koje su prikupili u sklopu vježbi iz predmeta „ Higijena- preventivna medicina“ i „ Dijetetika“ , a Mladen Gabaj, suradnik za humanitarne poslove i koordinaciju volontera, upoznao ih je s djelatnostima, aktivnostima i projektima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.
Učenike je posebno zanimao rad Socijalne samoposluge i Pučke kuhinje, a velik su interes pokazali i za volontiranje.
Učenicima i profesorici zahvaljujemo na interesu za rad i djelovanje Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, na prikupljenim donacijama te se veselimo mogućnosti daljnje suradnje.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content