Sudjelovali smo u proslavili 667. rođendana Koprivnice

Medalje Grada Koprivnice uručene ravnateljici Adeli Sočev i šestorici višestrukih darivatelja krvi
03/11/2023
U akciji Solidarnost na djelu prikupljeno 16.430,84 eura
07/11/2023

KOPRIVNICA – U povodu Dana grada Koprivnice, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica sudjelovalo je u obilježavanju njegovog 667. rođendana. Na proslavi na središnjem Zrinskom trgu u subotu, 4. studenog 2023. godine prijepodne predstavili smo svoje aktivnosti, zajedno s ostalim udrugama, klubovima, društvima, obrtnicima, OPG-ovima, vrtićima i školama.

Na štandu koprivničkog Crvenog križa djelatnici i volonteri su se družili sa sugrađanima, dijelili edukativne i promotivne letke te pričali o različitim djelatnostima i aktivnostima koje provode. Naravno, tema razgovora bila je i naša nova zgrada u Herešinskoj ulici 33, na koju smo osobito ponosni.

Posebno smo promovirali dobrovoljno darivanje krvi i najavili iduće akcije te pozvali zdrave i punoljetne sugrađane da iskažu humanost i dođu dati dragocjenu tekućinu. Zajedno s volonterima predstavili smo našu posudionicu medicinskih pomagala te aktivnosti koje organiziramo za starije osobe kroz program Podravski humanitarci, a posjetitelji štanda GDCK Koprivnica imali su prilike izmjeriti šećer u krvi. Za mjerenje su bili zaduženi članovi našeg Kluba dijabetičara Slatko srce, pri čemu je nekoliko građana imalo previsoke vrijednosti šećera u krvi te smo im savjetovali da posjete svojeg obiteljskog liječnika.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content