Slavica Čulić gostuje u Savjetovalištu za prevenciju prekomjerne tjelesne težine

Održana edukacija povjerenika Službe traženja
01/12/2014
Napustio nas je Juraj Cesar, darivatelj s više od 100 darivanja krvi
03/12/2014

KOPRIVNICA – Savjetovalište za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine, koje djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, ove srijede 3. prosinca u 18:00 sati ugostit će Slavicu Čulić, autoricu knjiga Kuhajmo s prirodom i Darovi prirode.

Slavica Čulić održat će kreativnu radionicu zdrave hrane za polaznike, a i sve zainteresirane građane, koje ovim putem pozivamo da nam se pridruže. Izradit će namaze, a pritom će upotrijebiti rijetko korištene namirnice. Koprivničanka Slavica Čulić je promotorica zdrave ishrane i vrlo aktivna u Klubu Koprivica.

Pozivamo naše sugrađane da se pridruže ovoj radionici, nauče nešto novo i naravno isprobaju recepte iz Slavičine kuhinje koje će kasnije moći i sami pripremati.

Savjetrovalište za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica projekt je Hrvatskog Crvenog križa, Ministarstva zdravlja, ima potporu Grada Koprivnice u sklopu projekta Zdravi grad.

Voditeljica Savjetovališta je Božica Šnajdar, umirovljena viša medicinska sestra, a Savjetovalište se održava prvu i treću srijedu svaki mjesec u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content